Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.09.2018

ВИМОГИ ДО ЗАПИТУ

Приймання запитів та надання інформації
телефон: 28-08-25
                адреса електронної пошти: public@pvo.gov.ua
                поштова адреса: вул. Винниченка, 15, каб. 36, м. Луцьк, 43021
        Відповідно до вимог статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запити на інформацію можуть подаватися на вибір запитувача в усній, письмовій чи іншій формі (поштою, факсом, телефоном, електронною поштою). Запит може бути індивідуальним або колективним. Письмовий запит подається в довільній формі.
        Приймання запитів та надання доступу до публічної інформації проводиться у спеціально відведеному місці – кабінеті № 36  на 1 поверсі приміщення Волинської обласної прокуратури за адресою: вул. Винниченка, 15, м. Луцьк, 43025.
        Робота із запитувачами інформації проводиться у робочий час.
        
        Запит на інформацію має містити (стаття 19 Закону):
                1) ім’я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв’язку, якщо такий є;
                2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо;
          3) підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі.
                       
У разі, якщо з поважних причин особа не може подати письмовий запит, їй буде надана допомога в оформленні запиту відповідальним працівником Волинської обласної прокуратури, який обов’язково зазначає в запиті своє ім’я, контактний телефон, та надає копію запиту особі, яка його подала.
Інформація на запит надається безкоштовно.
                У разі, якщо задоволення запиту на інформацію передбачає виготовлення копій документів обсягом більш як 10 сторінок, запитувач зобов’язаний відшкодувати фактичні витрати на їх копіювання та друк, крім випадків, передбачених Законом.
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Звуковая функция ограничена 200 символами

кількість переглядів: 848