Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування

 
19.04.2019

Інформація

ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі:

- надсилає необхідні документи поштою на адресу:

м. Луцьк, 43025, вул. Винниченка, 15 (для участі в конкурсі) або

- подає особисто за вказаною вище адресою, попередньо узгодивши бажану дату та час за тел. 72-44-78 .

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ:

Перелік тестових питань, затверджений наказом Національного агентства України з питань державної служби та Мін’юсту, оприлюднено на веб-сайті Нацдержслужби (www.nads.gov.ua).

Для проходження тестування кандидати повинні мати при собі паспорт та попередньо ознайомитись з Короткою інструкцією з проходження тестування, розміщеною на сайті Національного агентства України з питань державної служби (www.nads.gov.ua).

Декларація (як кандидата на посаду) особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік подається в порядку, передбаченому Законом України “Про запобігання корупції” (Е-декларація).

Відповідно до п.5 частини першої статті 25 Закону України “Про державну службу” кандидат подає посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою.

Перелік вищих навчальних закладів, уповноважених на проведення атестації осіб, які претендують на вступ на державну службу щодо вільного володіння державною мовою оприлюднено на веб-сайті Національного агентства України з питань державної служби (www.nads.gov.ua).

кількість переглядів: 1808