Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2024

Ювенальні прокурори поспілкувалися із вихованцями центру соціально-психологічної реабілітації дітей. ФОТО

Начальник відділу захисту інтересів дітей та протидії домашньому насильству обласної прокуратури Тетяна Супрунюк разом із начальником сектору управління превентивної діяльності ГУНП в області Інною Остапович у межах благодійного проєкту для дітей «Теплі долоні», організованого громадською організацією «П'ятерня», навідались у інтеграційний центр «Замлиння» у Ковельському районі, де перебуває 50 вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Впродовж десяти днів ці діти за участі психологів, лікарів, арт-терапевтів, духівника та спортивних тренерів отримували духовний, медичний та психологічний супровід і долучалися до різноманітних майстер-класів.

Прокурор та поліцейська поспілкувалися із дітьми, які опинились у складних життєвих обставинах, розповіли про їхні права, соціальні гарантії, а також відповіли на усі поставлені дітьми запитання.

 

Довідково: благодійний арт-реабілітаційний проєкт для дітей «Теплі долоні» реалізовується за підтримки Ukrainian Cultural and Humanitarian Institute (США), українських благодійних фондів та служби у справах дітей. До проєкту залучають дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, дітей-ВПО, дітей, чиї батьки воюють чи загинули на війні, вихованців притулків та центру соціально-психологічної реабілітації.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 84