Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2024

Виготовляли амфетамін у підпільній лабораторії: трьох волинян підозрюють у вчиненні наркозлочинів у складі організованої групи. ФОТО

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури трьом волинянам повідомлено про підозру у вчиненні в складі організованої групи незаконного виготовлення, придбання, зберігання з метою збуту та збуту психотропної речовини, а також прекурсорів, придбання і зберігання обладнання та організації і утримання місць для незаконного виготовлення психотропів (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 317 КК України).

За даними слідства, 38-річний та 21-річний жителі Луцька разом із 41-річним жителем Луцького району з листопада 2022 по листопад 2023 року виготовляли у підпільній лабораторії амфетамін та збували його.

У ході санкціонованих судом обшуків у приміщенні, де здійснювався синтез психотропу, виявлено та вилучено прекурсори, лабораторне обладнання, готівкові кошти, одержані від незаконної діяльності,  мобільні телефони та банківські картки.

На усе вилучене, а також два належні членам злочинної групи автомобілі, дві земельні ділянки та будинки, у тому числі той, де розміщувалась підпільна лабораторія, накладено арешт.

Усім трьом підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування: СУ ГУНП у Волинській області за оперативного супроводу УБН ГУНП в області. 

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 483