Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2023

Прокурори у Володимирі обговорили особливості співпраці з АРМА. ФОТО

У Володимирській  окружній прокуратурі  відбувся семінар з питань взаємодії в роботі  правоохоронних органів  та Національного агентства України з питань розшуку активів (АРМА).

 Керівник  Західного регіонального управління АРМА Владислав Насанкін розповів прокурорам та працівникам Володимирського РВП ГУНП у Волинській області про діяльність Агентства, вимоги до оформлення звернень до АРМА щодо виявлення та розшуку активів, практичні аспекти виконання Національним агентством ухвал про передачу в управління АРМА арештованого майна.

Особливу увагу на семінарі приділено механізмам управління активами, арештованими та конфіскованими у кримінальних провадженнях.

Обговоривши низку проблемних питань, учасники семінару обмінялись думками та пропозиціями щодо подальшої співпраці між прокуратурою та Агенцією, яка і на зараз є ефективною.

Так, нещодавно за підтриманим прокурорами Волинської обласної прокуратури клопотанням слідчих суд ухвалив передати в управління Національному агентству України з питань розшуку активів арештований вантаж, який містить дорогоцінні метали на загальну суму 10,3 мільйона гривень.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1612