Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2023

Прокурори розповіли працівникам Держекоінспекції про відповідальність за корупційні злочини. ФОТО

У ході реалізації низки інформаційних та профілактичних заходів прокурори відділів обласної прокуратури Надія Артиш та Ілля Марценюк розповіли працівникам Державної екологічної інспекції у Волинській області про відповідальність за вчинення корупційних та пов'язаних із корупцією правопорушень.

Особливо наголосили на недопустимості порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції», вчинення дій та прийняття рішень в умовах реального конфлікту інтересів, розголошення інформації, яка стала відома в зв'язку з виконанням службових повноважень.

Окрім того, прокурори надали працівникам Інспекції методичні рекомендації з питань дотримання законодавства в частині фінансового контролю та обмежень щодо отримання подарунків.

Особливу увагу приділили видам відповідальності за вчинення корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, наголосили, які заходи необхідно невідкладно вжити у разі надходження пропозиції неправомірної вигоди.

Учасники заходу активно долучились до обговорення та отримали відповіді на усі свої запитання, адже мета нашої спільної діяльності – це інтегрування в Європу і формування у державних службовців нульової толерантності до корупції.

Прокурори і надалі проводитимуть такі заходи для службовців органів влади, місцевого самоврядування та контролюючих органів.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 718