Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.07.2023

Представники Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні провели в обласній прокуратурі семінар з питань протидії торгівлі людьми та домашньому насильству. ФОТО

У Волинській обласній прокуратурі відбувся зорганізований Львівським регіональним представництвом Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки в Україні семінар з питань протидії торгівлі людьми та домашньому насильству.

Розпочинаючи роботу семінару, виконувач обов'язків керівника обласної прокуратури Олег Губчак зауважив, що зростаючі виклики, пов'язані з організованою та транскордонною злочинністю, роблять співпрацю з міжнародними організаціями та перейняття прокурорами кращих практик ЄС нагальною необхідністю.

Старший радник КМЄС з питань прокуратури Гідімінас Бучунас та експерт КМЄС з питань прокуратури Владислава Ірінєєва поділилися з волинськими прокурорами методиками, які посилять спроможність українських правоохоронців у співпраці із закордонними колегами та міжнародними інституціями.

Разом із громадською організацією «Волинські перспективи» та її керівником Ніною Пахомюк представники Консультативної місії обговорили нові підходи та виклики у протидії торгівлі людьми та домашньому насильству.

На завершення семінару Олег Губчак відзначив вагомий внесок Консультативної місії ЄС у послідовне реформування сектору цивільної безпеки в Україні та висловив сподівання на подальшу співпрацю, адже нашою спільною метою є така Україна, в якій панують безпека, свобода, верховенство права і повага до людини.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 484