Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2022

Винуватець смертельної ДТП на Волині таки відбуватиме покарання за ґратами. ФОТО

Прокурори галузевого відділу Волинської обласної прокуратури відстояли у суді апеляційної інстанції вирок 30-річному жителю селища Цумань, визнаному винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого (ч.2 ст. 286 КК України).

Нагадаємо, увечері 23 жовтня 2020 року нетверезий молодик на дорозі в рідному селищі не впорався з керуванням автомобілем марки «Форд Транзит», виїхав на узбіччя, де зіткнувся з електроопорою і перекинувся.

У результаті ДТП 64-річний пасажир авто загинув.

Попри те, що водій не визнав своєї винуватості у тому, що сталося, її було доведено зібраними у ході досудового розслідування доказами і Ківерцівський районний суд призначив волинянину покарання у виді семи  років позбавлення волі із позбавленням на три роки права керування транспортними засобами.

Не погодившись із вироком, сторона захисту оскаржила його в апеляційному порядку, проте Волинський апеляційний суд, дослухавшись до доводів прокурорів, залишив вирок суду першої інстанції без змін – і наступних сім років винуватець смертельної ДТП перебуватиме за ґратами.


 
Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1180