Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2017

На Волині судитимуть двох братів, які захопили працівників поліції у заручники

Прокуратура Волинської області скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення двома братами, мешканцями села Тарасове Луцького району, опору правоохоронцям, погроз застосування насильства щодо працівників правоохоронного органу та захоплення їх як заручників (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 342, ч. 1 ст. 345, ст. 349 КК України).

Зранку 28 вересня 2017 року 30-річний та 25-річний брати на вулиці Огієнка у Луцьку, використовуючи вогнепальну зброю (зареєстрований за старшим із них пістолет "Форт-12РМ" і карабін «МКМ072СБ») та погрожуючи її застосуванням, перешкоджали правомірній діяльності працівників Управління захисту економіки у Волинській області, які прийшли проводити санкціонований судом обшук у їхньому помешканні, та захопили двох із них як заручників.

Обох зловмисників обвинувачують у вчиненні цих злочинів, а молодшого – ще і у носінні зброї без передбаченого законом дозволу та незаконному поводженні з нею (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 263 КК України).

Невдовзі брати постануть перед судом, який і визначить їм міру покарання.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2690