Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.08.2016

Задля виявлення незаконно ввезених в Україну за сприяння митників транспортних засобів правоохоронці проводять обшуки на шротах

Сьогодні працівники прокуратури Волині спільно зі співробітниками УСБУ та управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС України в області  проводять на території області низку санкціонованих судом обшуків, аби виявити незаконно ввезені в Україну авто, які потрапили на територію нашої держави за сприяння працівників митниці.

Як уже відомо волинянам, прокуратурою області спільно з працівниками УСБУ в області учора викрито незаконну схему ввезення на територію України автомобілів на іноземній реєстрації.

З'ясувалося, що працівники митного поста "Доманово" систематично за гроші пропускали на територію України автомобілі в режимі «тимчасове ввезення». За кожне незаконно пропущене авто зловмисники отримували від 50 до 200 доларів США.

При цьому про "тимчасове ввезення" автомобілів навіть не йшлося. Автівки в Україні одразу потрапляли на шроти й розбиралися на запчастини.

Нагадаємо, під час оглядів службових кабінетів та обшуків за місцем проживання службових осіб митних органів у кабінеті одного із митників було виявлено 1000 доларів США, в помешканні іншого – 3700 доларів США.

Триває досудове розслідування. 

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1948