Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2017

Завдяки принциповій позиції прокурорів злодії відбуватимуть покарання за ґратами

Дослухавшись до доводів прокурорів, апеляційний суд Волинської області призначив суворішу міру покарання двом мешканцям села Малеве Демидівського району Рівненської області, які викрадали майно з автомобілів волинян, а також незаконно заволоділи двома автівками.

Упродовж десяти днів квітня минулого року 20-річний та 21-річний молодики, промишляючи в селах Луцького району, заволоділи автомобілями "ВАЗ-21063" та "Ауді-100", а з двох інших незамкнених авто викрали майна на суму понад 13 тис. грн.

Зваживши на молодий вік зловмисників, визнання ними вини, щире розкаяння і те, що до кримінальної відповідальності вони притягувалися вперше, Луцький міськрайонний суд визнав їх винними у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 185 та ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України, й призначив обом покарання у виді 5 років позбавлення волі зі встановленням 3-річного іспитового строку.

Не погодившись із занадто м'яким покаранням, прокуратура Волинської області оскаржила вирок суду першої інстанції в апеляційному порядку.

Приставши на думку прокурорів, апеляційний суд Волинської області призначив обом обвинуваченим покарання у виді 6 місяців арешту.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1800