Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2016

На Волині співробітник Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області погорів на хабарі

Сьогодні, 11 вересня, слідчим відділом прокуратури Волинської області спільно з Управлінням Служби безпеки України в області та Управлінням внутрішньої безпеки ГУ ДФС в області під час одержання неправомірної вигоди викрито співробітника Управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Волинській області.

Встановлено, що оперативний працівник вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду за не перешкоджання здійснення торгівлі підакцизними товарами.

На даний час проводяться невідкладні слідчі дії, вирішується питання про обрання запобіжного заходу, оголошення підозри та відсторонення від посади.

Дії підозрюваного попередньо кваліфіковано за ч.3 ст.368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Зауважимо, що за вчинення вказаного злочину передбачена кримінальна відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2345