Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2016

Мешканець Ковельщини потрапив за грати за крадіжку і розбій

 

Ковельською місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 30-річного мешканця села Поворськ Ковельського району, який вчинив крадіжку і розбій.

Близько опівночі 5 вересня минулого року чоловік, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення умисних корисливих злочинів, проник у помешкання односельчанки й викрав велосипед.

Увечері 30 вересня 2015 року він, розбивши вікно, заліз у будинок іншої односельчанки, накинувся на 87-річну жінку, повалив її на підлогу та почав душити за шию. При цьому чоловік, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, ще і погрожував потерпілій принесеним із собою кухонним ножем, вимагаючи сказати, де в хаті лежать гроші.

Перелякана бабця віддала зловмиснику все, що мала.

У ході досудового розслідування чоловік щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину та відшкодував завдані потерпілим збитки.

Вироком Ковельського міськрайонного суду йому призначено покарання у виді 7 років та 6 місяців позбавлення волі із конфіскацією майна.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 2105