Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2023

Розтрата понад 4 мільйони гривень – ексдиректору лісогосподарського підприємства на Волині повідомили про підозру

Керівник Волинської обласної прокуратури повідомив колишньому директору одного з державних лісогосподарських підприємств, депутату міської ради, про підозру у вчиненій шляхом зловживання службовим становищем розтраті державного майна  в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, упродовж 2019-2021 років посадовець за попередньою змовою з головним бухгалтером підприємства розтратив державне майно на загальну суму понад 4,1 мільйона гривень, безпідставного перераховуючи грошові кошти з банківського рахунку підприємства на користь суб'єктів господарювання  за нібито надані послуги з ремонту транспортних засобів, автоперевезення, ремонту приміщень, вивозу сміття, навантаження лісопродукції, постачання товарно-матеріальних цінностей, які фактично не надавалися.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

На його майно накладено арешт.

Досудове розслідування: ТУ ДБР у Львові.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 654