Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.04.2023

Розтратила належне державі зерно пшениці на суму понад 1,3 мільйона гривень – працівниці зерносховища на Волині повідомили про підозру

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури працівниці зерносховища Акціонерного товариства «Державна продовольчо-зернова корпорація України» «Володимир-Волинський комбінат хлібопродуктів» повідомлено про підозру у розтраті шляхом зловживання службовим становищем чужого майна в особливо великих розмірах (ч.5 ст. 191 КК України).

За даними слідства, попри обов’язок здійснювати відповідальне зберігання зерна АТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», що знаходилось у сховищі у місті Володимирі на Волині, матеріально відповідальна працівниця без відома власника та належного обліку відпустила невідомим особам зерно пшениці врожаю 2021 року на суму понад 1,3 мільйона гривень.

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Досудове розслідування: ТУ БЕБ у Волинській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 810