Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2023

Підтримка і захист доброчесного бізнесу: відбулася робоча зустріч керівництва обласної прокуратури з представниками бізнес-асоціацій Волині. ФОТО

Керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук, перший заступник керівника Олег Губчак спільно із начальником управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора Олександром Максименком 14 лютого 2023 року у режимі відеоконференції провели робочу зустріч із представниками бізнес-асоціацій Волині. 

Учасники обговорили питання належного захисту суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності від кримінальних правопорушень, охорони їхніх прав у межах кримінального провадження та недопущення фактів тиску на бізнес з боку працівників правоохоронних органів. 

«Питання підвищення довіри бізнесу до правоохоронців, неприпустимості тиску на доброчесних підприємців, які у воєнний час працюють та наповнюють бюджет, необхідність створення  передумов для ефективного інвестування в економіку України - як ніколи актуальні зараз, у час війни, і будуть важливими після Перемоги. Органи прокуратури завжди сприятимуть роботі відповідального бізнесу», наголосив Віктор Тимчук. 

Прокурори поінформували представників бізнес-асоціацій про свою роботу задля захисту підприємців, які чесно працюють, дотримуючись вимог законодавства. 

Підприємці ж розповіли про свій досвід співпраці та висловили сподівання на конструктивну взаємодію із правоохоронцями. 

До уваги суб"єктів господарювання: інформацію про факти порушень прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності або тиску на них з боку правоохоронних органів можна надавати до Волинської обласної прокуратури на телефон «гарячої лінії»  (0332) 28-08-25 або надіславши звернення на електронну адресу [email protected].

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 642