Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2022

На Волині директора вінницького підприємства підозрюють у заволодінні понад 635 тисячами гривень бюджетних коштів

За процесуального керівництва прокурорів Володимир-Волинської окружної прокуратури директору будівельної компанії із Вінничини повідомлено про підозру у вчиненні службового підроблення й заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах  шляхом зловживання службовим становищем (ч.2 ст. 366, ч.5 ст. 191 КК України).

Слідство встановило, що підприємство згідно з договором, укладеним із  Управлінням капітального будівництва Волинської обласної державної адміністрації, виконувало роботи із реконструкції амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Привітне Володимир-Волинського району.

При цьому директор підприємства неодноразово вносив у офіційні документи неправдиві відомості про закуплені матеріали та обсяг і вартість виконаних робіт.

На підставі підроблених посадовцем актів кошти за не придбані матеріали та не виконані роботи в сумі понад 635 тисяч гривень були перераховані із бюджету на рахунки підприємства.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1040