Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2022

Директора підприємства на Волині підозрюють у заволодінні понад 160 тисяч гривень бюджетних коштів

За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокуратури директору українсько-польського підприємства повідомлено про підозру у вчиненні службового підроблення й заволодіння чужим майном у великих розмірах  шляхом зловживання службовим становищем (ч.1 ст. 366, ч.4 ст. 191 КК України).

Слідство встановило, що підприємство згідно з договором, укладеним із  управлінням капітального будівництва Луцької міської ради виконувало роботи із будівництва мереж водовідведення на Львівському масиві у Луцьку.

При цьому директор підприємства вніс у офіційні документи відомості про придбання техніки, яка насправді була відсутня, підписав їх та скріпив печаткою.

На підставі підроблених посадовцем актів кошти за нібито придбану для виконання робіт техніку в сумі понад 160 тис грн були перераховані із бюджету на рахунки підприємства.

Триває досудове розслідування, яке провадить Луцьке РУП ГУНП в області.

 

Нагадаємо, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 873