Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.10.2021

На Волині вилучено понад 700 м. куб деревини сумнівного походження. ФОТО

Реагуючи на сюжет про незаконний лісовий промисел та порушення у роботі пилорам на Волині , оприлюднений 26 вересня 2021 року на телеканалі «Україна», за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції в області, оперативниками Управління стратегічних розслідувань в області із залученням спеціалістів державних лісових підприємств у рамках досудового розслідування кримінального провадження про зберігання незаконно зрубаних дерев, що спричинило тяжкі наслідки (ч.4 ст. 246 КК України) проведено сім санкціонованих судом обшуків у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.

У результаті обшуків виявлено 768 м. куб. деревини сумнівного походження.

Вирішується питання щодо накладення на неї арешту. 

Правоохоронці вживають вичерпних заходів задля встановлення походження лісопродукції й притягнення до відповідальності осіб, причетних до незаконного лісового промислу.

 Довідково: санкцією ч.4 ст. 246 КК України за незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев, що спричинило тяжкі наслідки, передбачене покарання від 5 до 7 років позбавлення волі.

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1112