Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

У Волинській обласній прокуратурі відбулися урочисті збори, присвячені 30-річчю незалежності України. ФОТО

У Волинській обласній прокуратурі відбулися урочисті збори колективу, приурочені до 30-річчя проголошення незалежності України.

Виступаючи перед присутніми, керівник обласної прокуратури Віктор Тимчук сказав:

- На зорі своєї незалежності, у 1991 році, Україна визначила, що їй потрібна прокуратура - самостійний, незалежний орган, який би забезпечував у країні верховенство закону.  І сьогодення ставить перед нами багато завдань в утвердженні законності в різних сферах. Попереду немало складної й важливої роботи, від виконання якої залежить авторитет держави.

Саме нам судилося стати учасниками творення новітньої України. Це велика честь і велика відповідальність перед власним сумлінням та прийдешніми поколіннями. Ми маємо усвідомлювати, що єдиним мірилом нашої роботи є реальні результати і довіра громадян України.

Також керівник обласної прокуратури вручив нагрудний знак "За сумлінну службу в органах прокуратури" прокурору відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування територіальними органами поліції та підтримання  публічного обвинувачення обласної прокуратуцри Іллі Марценюку і оголосив подяки кращим працівникам органів прокуратури Волині.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1348