Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2021

Поліцейського на Волині судитимуть за одержання неправомірної вигоди

Прокурори галузевого відділу Волинської обласної прокуратури затвердили і скерували до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими другого слідчого відділу (із дислокацією у місті Луцьку) ТУ ДБР у Львові кримінальному провадженні про неодноразове одержання неправомірної вигоди поліцейським сектору реагування патрульної поліції Володимир-Волинського районного відділу поліції ГУНП у Волинській області.  

Слідство встановило два факти одержання правоохоронцем у травні 2021 року неправомірної вигоди у вигляді палива для заправки автомобіля за не притягнення до адміністративної відповідальності громадянина, який не мав документів на право керування транспортним засобом і був зупинений за порушення Правил дорожнього руху.

Викрили ж поліцейського 14 травня 2021 року під час одержання від цього ж громадянина неправомірної вигоди у сумі 6400 гривень.

Невдовзі обвинувачений у вчиненні цих злочинів правоохоронець постане перед судом.

 

Довідково: санкцією ч.3 ст. 368 КК України за одержання службовою особою неправомірної вигоди, вчинене повторно, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

 

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1429