Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2021

Виконувач обов’язків керівника обласної прокуратури здійснив особистий прийом громадян, які перебувають у Луцькому СІЗО. ФОТО

Сьогодні, 03 серпня 2021 року, виконувач обов’язків керівника Волинської обласної прокуратури Олег Губчак відвідав Луцький слідчий ізолятор.

Насамперед він цікавився питаннями додержання конституційних прав громадян, які там утримуються, у тому числі питаннями їх матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення.
Також Олег Губчак вислухав усіх, хто захотів звернутися до нього на особистий прийом.

На всі ці звернення у визначений чинним законодавством термін буде надано відповідь.

Зауважимо, що органи обласної прокуратури постійно тримають на контролі стан додержання прав громадян, які перебувають у місцях несвободи.

Задля своєчасного реагування на порушення прав затриманих, засуджених чи ув'язнених громадян в обласній прокуратурі запроваджена «гаряча лінія».
За номером (0332) 28-08-37 та на електронну пошту [email protected] громадяни, інтереси чи права яких порушено під час затримання, ув'язнення чи відбування покарання, можуть у робочі дні з 8:00 до 17:00 години звернутися у прокуратуру та повідомити про ці порушення.
За цими повідомленнями прокурори організовують перевірки та, за наявності підстав, вживають заходи до поновлення порушених прав.

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1156