Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2021

На Волині судитимуть членів організованої групи наркоторгівців

Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному СУ ГУНП в області кримінальному провадженні про вчинення організованою групою у складі трьох жителів Тернополя (серед яких - неповнолітній) та жителя Рівного злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів та психотропних речовин.

Слідство встановило факти вчинення членами групи упродовж 2020 року незаконного придбання, перевезення, зберігання із метою збуту та збуту, в тому числі через телеграм-канал і систему закладок, наркотиків та психотропів в особливо великих розмірах на територіях Волинської, Рівненської та Тернопільської областей.

За результатами проведених слідчих дій у обвинувачених виявлено та вилучено понад кілограм канабісу, мало не 300 г амфетаміну, майже 600 г РVP та 63 г МДМА.

Невдовзі всі четверо членів групи постануть перед судом.

Зауважимо, що санкцією ч. 3 ст. 307 КК України за вчинення організованою групою  незаконного придбання, перевезення, зберігання із метою збуту і збуту наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1107