Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2021

Прокурори наполягатимуть на взятті під варту волинянина, який здійснив наїзд на чоловіка та двох його дітей на пішохідному переході

За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури 29-річному жителю обласного центру Волині повідомлено про підозру у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло потерпілому тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Удень 06 червня 2021 року молодик, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Ford Focus», на нерегульованому пішохідному переході на вулиці Ковельській у Луцьку наїхав на 32-річного пішохода та двох його дітей – 5- і 9-річного хлопчиків.  

Найбільше постраждала старша дитина, одержавши в результаті наїзду тяжкі тілесні ушкодження. Її батько отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному у вчиненні цього злочину волинянину запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Довідково: згідно санкції ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України  порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони заподіяли потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 841