Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2021

У луцького подружжя вилучили наркотики та психотропи

За процесуального керівництва Луцької окружної прокуратури співробітники Луцького районного управління поліції в межах розслідування кримінального провадження про вчинення наркозлочинів 03 червня 2021 року провели обшуки в оселі жителів обласного центру Волині, ймовірно, причетних до реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин через "закладки".

Правоохоронцями встановлені факти отримання 38-річним лучанином та його 35-річною дружиною посилок із амфетаміном на пошті.

Згодом цю ж речовину та ще канабіс вилучені під час санкціонованого судом обшуку в їхньому помешканні.

Відомості про факти незаконного придбання та зберігання з метою збуту за попередньою змовою групою осіб особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин (ч.2 ст. 307 КК України) внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У кримінальному провадженні призначено низку експертиз.

Вирішується питання про повідомлення громадянам про підозру у вчиненні злочинів.

 

 Довідково: санкцією ч. 2 ст. 307 ККУ за незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин, вчинені за попередньою змовою групою осіб,  передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 750