Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2021

Прокурори домоглися взяття під варту жителя Запорізької області, підозрюваного у крадіжці майна вартістю понад 1 мільйон гривень

За принципової позиції прокурорів Луцької окружної прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення жителями Запорізької області у Луцьку крадіжки в особливо великих розмірах (ч.5 ст. 185 КК України), суд обрав одному з підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідство вважає, що уночі 13 січня 2021 року чоловіки, один з яких був уже був неодноразово судимий, інший теж має проблеми із законом, розбили вітрину магазину "Наш час" на проспекті Волі у Луцьку та викрали 127 годинників загальною вартістю понад мільйон гривень.

Зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні цього злочину.

Один із них перебуває у розшуку.

Іншому ж Луцький міськрайонний суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, проте, оскарживши таке рішення, нині прокурори домоглися взяття підозрюваного під варту.

Зауважимо, що згідно із санкцією ч.5 ст. 185 КК України, крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1381