Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2021

Марокканця в Україні судитимуть за незаконне переправлення в Євросоюз трьох громадян Лівану

Любомльський відділ Ковельської окружної прокуратури скерував до суду із угодою про визнання винуватості матеріали кримінального провадження про організацію 21-річним громадянином Королівства Марокко незаконного переправлення з України у Республіку Польща трьох громадян Республіки Ліван.

У ніч на 31 березня 2021 року автомобіль із нелегалами, яких спритний марокканець - студент Київського вузу – привіз у Любомль, аби організувати їм незаконний перехід кордону з Євросоюзом, затримали поліцейські.

Слідство з'ясувало, що молодик не безкоштовно погодився допомогти ліванцям потрапити у Польщу на прохання іншої, поки не встановленої особи. Нелегалам перехід коштував 1200 доларів США.

Згодом студент-іноземець щиро розкаявся у скоєному та за вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст. 332 Кримінального кодексу України (організація незаконного переправлення кількох осіб через державний кордон України, за попередньою змовою групою осіб, з корисливих мотивів) йому узгоджено призначення покарання у виді 5 років позбавлення волі та встановленням іспитового строку.

 

Далі – слово за судом.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 941