Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2021

Двом волинянам, які незаконними рубками завдали державі шкоди на майже 145 тисяч гривень, повідомили про підозру

За процесуального керівництва Ковельської окружної прокуратури двом волинянам повідомлено про підозру у вчинених за попередньою змовою групою осіб незаконній порубці дерев, перевезенні, зберіганні, збуті незаконно зрубаних дерев, що заподіяли істотну шкоду та спричинили тяжкі наслідки (ч.ч. 2,4 ст. 246 КК України).

Упродовж двох днів – 02 та 03 квітня 2021 року 25-річний раніше судимий та 47-річний раніше не судимий чоловіки бензопилою незаконно зрізали десять дубів та граб у Сьомаківському лісництві, завдавши державному підприємству «Старовижівське лісове господарство»  збитків на майже 145 тисяч гривень.

Дев'ять дубів вони 02 квітня 2021 року розкрижували на колоди, незаконно перевезли в Луцьк та збули. Наступного ж дня провернути таку оборудку не вдалося, бо  зловмисників затримала поліція.

Обом їм повідомлено про підозру у вчиненні злочинів.

Триває досудове розслідування.

 

Довідково: санкцією ч. 4 ст. 246 за незаконну порубку дерев, перевезення, зберігання, збуті незаконно зрубаних дерев, що заподіяли тяжкі наслідки, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 804