Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.03.2021

Прокурори в суді наполягатимуть на стягненні з підприємства понад 3,4 млн грн за користування державним майном у Луцьку і Ковелі

Волинська обласна прокуратура звернулася до Господарського суду області із двома позовами в інтересах держави в особі Фонду державного майна України, аби стягнути із суб’єкта господарювання понад 3,4 млн грн безпідставно збережених коштів орендної плати за користування приміщеннями готелів «Світязь» у Луцьку та «Лісова пісня» у Ковелі.

Прокурори з'ясували, що підприємство, втративши право власності на ці  приміщення на підставі рішень суду, добровільно не звільнило їх та продовжувало ними користуватись понад два роки за відсутності будь-яких правових підстав, не сплачуючи за це у бюджет ні гривні.

Фонд державного майна України, як власник готелів, не вживав заходів задля стягнення із підприємства коштів за фактичне використання державного майна.

У ситуацію втрутилася прокуратура, відтак у суді прокурори вимагатимуть стягнення із суб’єкта господарювання цих коштів.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 985