Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2021

Трьох жителів Житомирщини, які грабежем та розбоєм заволоділи майже 2 млн грн, на Волині судитимуть за вчинення злочинів у складі організованої групи

Волинська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення трьома жителями Житомирської області у складі організованої групи грабежу на території Тернопільської області та розбою на території Волині.

Слідство встановило, що 24 червня 2020 року 50-річний та 48-річний раніше судимі чоловіки та їхній 24-річний не судимий спільник у місті Кременець Тернопільської області відібрали у потерпілого гроші в сумі понад 900 тисяч гривень.

Зранку 02 серпня 2020 року у Нововолинську, застосувавши перцевий балончик та фізичне насильство, зловмисники  викрали у чоловіка барсетку з грішми в різній валюті на суму понад 1 млн грн та втекли з місця злочину.

За дві години правоохоронці затримали їх на авто у Рівненській області.

Усіх трьох членів організованої групи, які перебувають під вартою, обвинувачують у вчиненні в її складі грабежу й розбою (ч. 5 ст. 186, ч. 4 ст. 187 КК України) та їх очікує суд.

На вилучений у них автомобіль та грошові кошти накладено арешт.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1060