Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.01.2021

На Волині трьом членам організованої групи повідомили про підозру у збуті психотропів в особливо великих розмірах

     За процесуального керівництва Володимир-Волинської місцевої прокуратури  працівниками Володимир-Волинського РВП повідомлено трьом волинянам про підозру у вчиненні в складі організованої групи незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин, у тому числі в особливо великих розмірах (ч.ч. 1,2,3 ст. 307 КК України).
     Правоохоронці упродовж серпня-вересня 2020 року задокументували два епізоди збуту 42-річною організаторкою незаконного промислу та ще двома членами групи – 42-річним та 37-річним чоловіками – амфетаміну жителям Володимира-Волинського.
     У ході санкціонованого судом обшуку в оселі одного з фігурантів кримінального провадження у Нововолинську 15 вересня 2020 року виявлено амфетамін в особливо великих розмірах та майже півтисячі таблеток з умістом бупренорфіну.
     Злочинна діяльність організованої групи припинена за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області.
     Старшому з чоловіків суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, молодшому – у вигляді цілодобового домашнього арешту, жінці ж – у вигляді застави.
     Довідково: санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання з метою збуту і збут наркотичних засобів та психотропних речовин в особливо великих розмірах, а також вчинені в складі організованої групи,  передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років із конфіскацією майна.

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1472