Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2020

Волинянці за придбання та збут наркотиків загрожує до 12 років позбавлення волі

     Прокурори Луцької місцевої прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом  незаконного придбання, зберігання з метою збуту, особливо небезпечної психотропної речовини в особливо великих розмірах 28-річній жительці міста Луцька (ч. ч. 2, 3 ст. 307 КК України).
     Встановлено, що жінка через інтернет-додаток незаконно придбала особливо небезпечну психотропну речовину – PVP загальною масою 1,8782 г, обіг якої заборонено, з метою її подальшого збуту на території Волині.
     Окрім того, зловмисниця в такий же спосіб придбала психотропну речовину, обіг якої обмежено - амфетамін, в особливо великих розмірах з метою її подальшого збуту.
     Під час отримання посилки від невстановленої особи, 01.10.2020 працівниками поліції жінку було затримано та вилучено 80,372 г амфетаміну.
     Також, під час огляду за місцем проживання особи, було виявлено та вилучено шість поліетиленових пакетиків з PVP, ще чотири напередодні розкладених  «закладки» було знайдено на території парку міста Рожище Волинської області.
     Обвинуваченій загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років.

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1182