Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2020

Повідомлено про підозру волинянину, який намагався підкупити поліцейських за 100 євро

      Прокурори Горохівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури повідомили про підозру 38-річному мешканцю Горохівського району який, умисно надав працівникам поліції неправомірну вигоду (ч. 1 ст. 369 КК України).
     Увечері 5 грудня 2020 року в селі Мирне Горохівського району правоохоронці зупинили автомобіль марки «Мерседес Бенц»  за порушення водієм Правил дорожнього руху.
     Чоловік, який перебував за кермом, був з явними ознаками сп’яніння. Як з’ясувалося в подальшому, водій є колишнім правоохоронцем.
     Під час оформлення адміністративних матеріалів стосовно водія, останній висловив пропозицію працівникам поліції, надати неправомірну вигоду за не складання ними протоколу.
     Не зважаючи на попередження правоохоронцями про кримінальну відповідальність за пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі, правопорушник умисно, надав працівникам поліції неправомірну вигоду в сумі 100 євро.
     Обласна прокуратура вкотре попереджує – згідно із чинним законодавством кримінальна відповідальність за надання неправомірної вигоди настає незалежно від її суми.
     Кожен, хто намагається у такий спосіб залагодити якісь питання із посадовцями, чинить кримінальне правопорушення і відповідатиме перед законом.

Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1300