Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.12.2020

Жительку Любешівського району підозрюють у шахрайстві

      Прокурорами Любешівського відділу Маневицької місцевої прокуратури оголошено підозру 37-річній жительці району за (ч. 2 ст. 190, ч.ч.1,4 ст. 358  КК України), за фактом підроблення, використання офіційного документа та у заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство).
     Слідство встановило що мешканка Любешівського району, раніше не судима, на початку липня 2016 року, діючи з прямим умислом на використання завідомо підробленого документа, з метою отримання довготривалої позики, подала до Обласного фонду індивідуального житлового будівництва на селі завідомо підроблений офіційний документ, а саме здійснила власноручно підписи від імені поручителів.
     У подальшому, вищевказаний договір поруки став підставою для виплати  фондом позики у сумі 130 000 гривень, які були перераховані на її особистий фінансовий рахунок.
     Надалі шахрайка зняла кошти з особистого фінансового рахунку та використала їх не за цільовим призначенням, чим завдала значну майнову шкоду.
     Жінці оголошено підозру у вчиненні шахрайства, яке завдало значної шкоди та невдовзі обвинувачена у вчиненні цього злочину постане перед судом.
     Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба обласної прокуратури

кількість переглядів: 1564