Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2020

Волинського патрульного судитимуть за шахрайство та підроблення документа

Волинська обласна прокуратура затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові, кримінальному провадженні про вчинення поліцейським Управління патрульної поліції у Волинській області шахрайства, організації підроблення, а також використання підробленого офіційного документа (ч.ч. 1, 2 ст. 190, ч. 3 ст. 27 ч. 1 ст. 358, ч.4 ст. 358 КК України).

 У січні 2020 року 26-річний патрульний розповів своїй 20-річній колезі, що може вирішити питання її вступу в один із волинських вишів на заочну форму навчання. Поліцейська погодилась.

Згодом спритний правоохоронець кілька разів брав із колеги гроші "за навчання" та "за навчальні матеріали", заволодівши в такий спосіб 20 тисячами гривень, а також організував виготовлення підробленого договору про надання освітніх послуг і надав жінці його копії.

Викритий у цих злочинах патрульний відшкодував колезі завдану шкоду й невдовзі постане перед судом, який і обере йому міру покарання.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 944