Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2020

Прокурори наполягають на взяті під варту волинянки, підозрюваної в оборудках із психотропами в особливо великих розмірах. ФОТО

За процесуального керівництва Луцької місцевої прокуратури працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області та Луцького відділу поліції в межах розслідування кримінального провадження про вчинення наркозлочинів 01 жовтня 2020 року затримали 28-річну жительку обласного центру Волині після одержання нею у відділені поштового оператора в одному з сіл Луцького району посилки із психотропними речовинами.

Збувати психотропи жінка планувала через мережу закладок на території Луцька, Луцького та Рожищенського районів Волинської області.

У неї вилучено 200 г амфетаміну, 1 кг ABD-Fubinaka, банківські картки, електронні ваги та обладнання для фасування.

Жінці повідомлено про підозру у незаконному придбанні й зберіганні метою збуту психотропних речовин у особливо великих розмірах (ч.3 ст. 307 КК України).

У кримінальному провадженні призначено низку експертиз.

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

Довідково: санкцією ч.3 ст. 307 КК України за незаконне придбання й зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин, вчинені у особливо великих розмірах, передбачено покарання  у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Пресслужба обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1224