Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.09.2020

Перший заступник Генпрокурора Роман Говда представив колективу Волинської обласної прокуратури нового керівника – Віктора Тимчука (ФОТО)

У понеділок, 14 вересня 2020 року, Перший заступник Генерального прокурора Роман Говда представив колективу Волинської обласної прокуратури  нового керівника – Віктора Тимчука.

 «Завершився другий етап реформування органів прокуратури України, з 11 вересня 2020 року почали функціонувати обласні прокуратури. Усі ви успішно пройшли оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності. І надалі прокуратура має працювати ефективно, не заради показників, а заради громадян. Довіра людей – ось головний критерій ефективності роботи», - зауважив Роман Говда, представляючи нового обласного керівника.

У свою чергу Віктор Тимчук подякував за довіру та запевнив, що разом із колективом, на підтримку якого сподівається, докладатиме максимум зусиль задля забезпечення такої роботи прокуратури, яка матиме повагу та довіру громадян.

 

Довідково:  Віктор Тимчук народився 5 грудня 1976 року.
Вищу освіту здобув у Чернівецькому державному університеті імені Юрія Федьковича.
В органах прокуратури – із 1998 року. За цей час обіймав різні, в тому числі керівні посади, в органах прокуратури Чернівецької області. До призначення на посаду керівника Волинської обласної прокуратури працював першим заступником прокурора Чернівецької області.

 

Пресслужба прокуратури  області

 

 

кількість переглядів: 2211