Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.07.2020

В Ковелі вилучили 600 л контрафактного алкоголю. ФОТО

За процесуального керівництва Ковельської місцевої прокуратури у  межах розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, зберігання та транспортування з метою збуту підакцизних товарів працівниками управління оперативної підтримки ГУ ДФС у Волинській області та Ковельського відділу поліції попереджено факт потрапляння на ринок збуту контрафактного алкоголю та тютюнових виробів.

 У ході огляду автомобіля марки "Мерседес Спринтер» виявлено та вилучено 60 ящиків горілки сумнівного походження та 32 блоки цигарок виробництва Республіки Білорусь із, ймовірно, підробленими марками акцизного податку.

 Триває досудове розслідування. Вирішується питання про накладення арешту на вилучені товари.

 Вживаються заходи задля  притягнення осіб, причетних до незаконної діяльності, до передбаченої законом відповідальності.

 Довідково: згідно із санкцією ч.1 ст. 204 КК України незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів караються штрафом від п’яти тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (85 000 – 170 000 грн) з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1538