Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2020

На Волині викрито іноземця та громадянку України, які налагодили канал контрабанди прекурсорів у особливо великих розмірах. ФОТО

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області, працівниками УСБУ в області та оперативних підрозділів Луцького прикордонного загону викрито іноземця та громадянку України, які намагалися контрабандно перемістити на територію нашої країни прекурсори у особливо великих розмірах.

У іноземця правоохоронці виявили 600 пігулок препарату із вмістом псевдоефедрину, коли він намагався незаконно перемістити їх через державний кордон України.

Йому повідомлено про підозру у контрабанді прекурсору та незаконному придбанні, зберіганні й перевезенні його з метою збуту, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, у особливо великих розмірах (ч.3 ст. 305, ч.3 ст. 311 КК України), а жінці – в організації цих злочинів (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 305, ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 311 ККУ).

Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії задля притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до вчинення цього правопорушення.

Зауважимо, що у разі доведення вини обом фігурантам провадження загрожує покарання аж до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1776