Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.07.2020

Повідомлено про підозру волинянину, який спричинив смертельну ДТП

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили лісничому одного з лісових господарств Волині про підозру  в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого, а ще одному – середньої тяжкості тілесне ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України).

Слідство встановило, що зранку 13 вересня 2019 року чоловік, перебуваючи за кермом  автомобіля марки «Volkswagen Sharan», на автодорозі поблизу села Старі Кошари Ковельського району Волинської області під час розвороту порушив Правила дорожнього руху, що призвело до зіткнення його авто з двома мотоциклами.

У результаті ДТП один мотоцикліст загинув, інший – отримав травми.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 286 КК України за порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження та смерть потерпілого, передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1580