Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.07.2020

Двох посадовців Управління ДСНС у Волинській області судитимуть за одержання неправомірної вигоди. ФОТО

Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у розслідуваному слідчими територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, кримінальному провадженні про вимагання і одержання неправомірної вигоди посадовцями Управління ДСНС в області.

Слідство вважає, що заступник начальника Управління та заступник начальника Аварійно-ремонтного загону УДСНС у Волинській області (як пособник) вимагали та одержали 1000 літрів дизельного палива за безперешкодне погодження документів задля роботи АЗС та невтручання у діяльність підприємства. 

Їх обвинувачують у вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (покарання - від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна).

Далі – слово за судом.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури  області

кількість переглядів: 1371