Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2020

Перед судом постануть двоє мешканців Нововолинська, які обікрали волинян на понад півмільйона гривень

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 19-річним та 21-річним мешканцями шахтарського міста понад десятка крадіжок і незаконного проникнення до житла.

 

Зауважимо, що старший із обвинувачених уже мав судимість за грабежі та крадіжки, а нові злочини вчинив, перебуваючи на іспитовому терміні. Щодо молодшого - в суді слухається провадження про незаконне заволодіння ним транспортним засобом.

 

Як вважає слідство, вони спільно упродовж листопада 2019 – січня 2020 року обікрали 11 осель у Нововолинську, завдавши потерпілим майнової шкоди на понад 520 тис. грн.

 

Злодії не гребували нічим – викрадали все: ювелірні вироби, техніку, гроші, алкогольні напої та продукти харчування.

В одне з помешкань вони проникли, нічого звідти не викравши, тому їх обвинувачують ще і у незаконному проникненні до житла.

 

Окрім того, під час обшуку в оселі старшого із обвинувачених правоохоронці знайшли патрони, які він зберігав без передбаченого законом дозволу. Отож чоловіка судитимуть ще і за незаконне поводження із бойовими припасами.

 

Подальшу долю обох обвинувачених визначить суд.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1648