Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2020

Двох посадовців Управління ДСНС у Волинській області, затриманих на одержанні неправомірної вигоди, взяли під варту

Суд задоволив підтримане прокурорами галузевого відділу прокуратури Волинської області клопотання слідчих територіального управління ДБР та обрав посадовцям Управління Державної служби із надзвичайних ситуацій в області, затриманим на одержанні неправомірної вигоди, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як уже повідомлялося, одного із керівників Управління ДСНС в області та начальника одного із загонів Управління затримали під час одержання 1000 літрів дизельного палива за безперешкодне погодження документів задля роботи АЗС та невтручання у діяльність підприємства. 

Обом посадовцям повідомили про підозру в одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Від займаних посад вони відсторонені.

У разі доведення вини затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба прокуратури  області

 

кількість переглядів: 1460