Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2020

Двох посадовців Управління ДСНС у Волинській області затримали на одержанні неправомірної вигоди. ФОТО

За процесуального керівництва прокуратури Волинської області слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Волинській області затримали одного із керівників Управління ДСНС в області та начальника одного із загонів Управління під час одержання неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України).

Як встановило слідство, посадовці ДСНС вимагали та одержали 1000 літрів дизельного палива за безперешкодне погодження документів задля роботи АЗС та невтручання у діяльність підприємства. 

Посадових осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального Кодексу України під час одержання ними неправомірної вигоди.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру, відсторонення їх від займаних посад та обрання їм запобіжних заходів.

У разі доведення вини затриманим загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1983