Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.03.2020

На Волині директора психоневрологічного диспансеру покарали за незаконне преміювання доньки

Любомльський районний суд, розглянувши за участі прокурора галузевого відділу прокуратури Волинської області 18 протоколів про вчинення директором одного із психоневрологічних диспансерів області адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, притягнув посадовицю до відповідальності у виді штрафу.

Очільниця закладу, всупереч вимогам ч. 1 ст. 28 Закону України "Про запобігання корупції", приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів і при цьому видавала накази про преміювання своєї доньки – працівниці цього ж інтернату, не повідомляючи про наявний конфлікт інтересів Волинську обласну раду чи Національне агентство з питань запобігання корупції.

Суд визнав її винною у порушенні вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів (адміністративні правопорушення, передбачені ч. ч. 1,2 ст. 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення) та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян зі сплатою судового збору понад 420 грн.

 

Прес-служба прокуратури області

кількість переглядів: 1383