Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.03.2020

Прокурори на Волині вимагають скасування державної закупівлі у освітній сфері на 1,7 млн грн

Ковельська місцева прокуратура Волинської області звернулася до суду із позовом в інтересах держави в особі Західного офісу Держаудитслужби до Управління освіти виконавчого комітету Ковельської міської ради та місцевого підприємства, вимагаючи визнати недійсними результати торгів та договір  про закупівлю робіт на загальну суму 1, 7 млн. грн.

Прокурори з'ясували, що Управління освіти виконавчого комітету міської ради у порушення вимог Закону України «Про публічні закупівлі» оголосило переможцем процедури відкритих торгів на здійснення закупівлі послуг із тепломодернізації огороджуючих конструкцій  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 у Ковелі підприємство, пропозиція якого на 300 тис грн. перевищувала найбільш економічно вигідну, що призведе до нераціонального та неефективного використання державних коштів.

Втрутившись у ситуацію, прокурори  у суді вимагають визнати недійсним договір про закупівлю послуг за бюджетні кошти на суму 1,7 млн грн з припиненням його виконання на майбутнє.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1549