Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.03.2020

На Іваничівщині розслідують факт розтрати 100 тис грн бюджетних коштів під час реконструкції школи

Прокурори Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво у кримінальному провадженні про розтрату та привласнення бюджетних коштів шляхом зловживання службовим становищем, вчинені у 2016-2017 роках посадовцями відділу освіти Іваничівської РДА та суб’єктом господарювання у ході здійснення реконструкції приміщення однієї із шкіл Іваничівського району.

У ході проведення огляду приміщення школи за участю спеціаліста-будівельника складено дефектний акт, в якому встановлено невідповідність якості виконаних робіт, а також розбіжності в об’ємах виконаних робіт з об’ємами, зазначеними у довідках про вартість будівельних робіт та витрат, і актах приймання виконаних робіт.

Слідство вважає, що унаслідок оборудок здійснено безпідставне перерахування підприємству коштів державного бюджету в сумі близько 100 тис. грн.

Точну суму коштів, яку розтратили та привласнили замовники й виконавці ремонтних робіт, з'ясує призначена у провадженні судова будівельно-технічна експертиза.

Триває досудове розслідування.

 

Прес-служба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1596