Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2020

Законність вирізання дерев поблизу села Омельно в Ківерцівському районі та факти зловживань посадовців під час здійснення ремонту вулиць у Володимирі-Волинському – перевіряють у межах кримінальних проваджень

Законність вирізання дерев на земельній ділянці площею 25 га поблизу села Омельно Ківерцівського району, про яке ідеться в запиті депутата Волинської обласної ради Олександра Пирожика, озвученому сьогодні на засіданні облради, перевірять в межах кримінального провадження.

Ківерцівський відділ Маневицької місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про можливу незаконну порубку дерев (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 246 КК України) на земельній ділянці, розташованій за межами населених пунктів на території Тростянецької об’єднаної територіальної громади Ківерцівського району.

Поліцейські Ківерцівського відділу поліції проводять слідчі дії, вилучають зрізану деревину.

Вирішуватиметься питання про накладення на неї арешту.

Триває досудове розслідування.

За фактами ймовірних зловживань посадовців Володимир-Волинської міської ради та комунального підприємства "Полігон" під час ремонту вулиць у місті Володимирі-Волинському, про які йшлося сьогодні у запиті депутата обласної ради Костянтина Зінкевича, у лютому 2020 року розпочате кримінальне провадження.

Досудове розслідування в ньому здійснює Володимир-Волинський відділ поліції.

Про результати розслідування обох проваджень буде поінформовано громадськість.

 

 

Пресслужба прокуратури області

кількість переглядів: 1981