Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.03.2020

На прийом до прокурора області у Старій Вижівці прийшли громадяни, яких турбує незаконна вирубка лісів. ФОТО

На прийом до прокурора області Тараса Безрукого, який відбувався сьогодні у відділах Ковельської місцевої прокуратури у Старій Вижівці та Ратно, звернулося п’ятеро громадян.

Їхні звернення стосувалися незаконних порубок лісу і бездіяльності правоохоронців щодо їх припинення та недопущення.

Скаржилися люди також і на неналежний стан розслідування кримінальних проваджень.

"Незаконні порубки лісу – проблема для Волині. Протидія їм – пріоритет у роботі правоохоронців, і я не зніму цього питання з контролю, - наголошує прокурор області. – Особливо жорсткою буде реакція, якщо з'ясується, що до кришування незаконного промислу, а також   діяльності нелегальних пилорам причетні працівники правоохоронних органів чи будь-які посадовці. Якщо громадянам відомі такі факти – прошу повідомляти про це органи прокуратури".

Уважно вислухавши відвідувачів, прокурор Волині прийняв у них заяви й скарги, які будуть ретельно вивчені задля ухвалення за результатами їх розгляду законних і обґрунтованих рішень.

У встановлений законом термін усім, хто звернувся на прийом, буде надано відповідь.

 

Довідково: згідно із затвердженим графіком, прокурор Волинської області здійснює прийом громадян у другий та четвертий четвер кожного місяця із 10.00 до 13.00. год.

Наступний виїзний прийом громадян прокурором Волині відбудеться у четвер, 26 березня 2020 року. Із 10.00 до 13.00 Тарас Безрукий прийматиме громадян у приміщенні Берестечківської міської ради за адресою: м. Берестечко, вул. Шевченка, 2, а із 14.00 до 17.00 – у Горохівському відділі Володимир-Волинської місцевої прокуратури за адресою: м. Горохів, вул. Паркова, 10-а.

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1610