Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.02.2020

Понад 4 тисячі громадян шукали захисту своїх прав в прокуратурі

Попри звуження обсягу повноважень прокуратури минулоріч до органів прокуратури Волині за захистом своїх прав звернулися  4232 громадянина.

За належністю до органів державної влади, місцевого самоврядування, державного контролю скеровано 1111 звернення. Вирішено в органах прокуратури області 2099 звернень, 34 з яких – задоволено.

Левова частка вирішених у 2019 році звернень стосувались питань досудового розслідування – 1461 (задоволено 28 таких звернень). Найчастіше громадяни оскаржували дії та рішення слідчих поліції і процесуальних керівників.

За результатами розгляду 35 звернень внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

         Особливу увагу в органах прокуратури Волині приділяють особистому прийому громадян. Упродовж 2019 року на особистому прийомі у прокуратурі побувало 784 громадянина.

Забезпечено здійснення виїзних прийомів за місцем роботи та проживання громадян.  Загалом у 2019 році прокурором області проведено 4 таких прийоми, заступниками прокурора області 24.

Про виїзні прийоми громадян за місцем їх роботи та проживання заздалегідь повідомляється на офіційному сайті прокуратури, на каналі прокуратури в Telegram https://t.me/prokuraturaVolyn , на офіційній сторінці прокуратури у соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/ProsecutorVolynRegion/ , а також у засобах масової інформації.

 

 

Пресслужба прокуратури області

 

кількість переглядів: 1314